„Красавица в Instagram, баба в реалния живот!“ Нови скандални снимки на Мадона бяха голяма изненада за почитателите ѝ

Мадона се опитва да изглежда секси в Instagram, но тези папарашки снимки показват нещо друго! 🧐😳 Фотографите показаха как всъщност изглежда Мадона и предизвикаха фурор! 😱😬 Вижте 65-годишната поп звезда в тази статия! 👇👇👇

Излишно е да казваме, че далеч не всеки приема естественото стареене, бидейки в преследване на вечната младост и красота. Това се отнася най-вече за известните личности, за които остаряването означава не само да разочароват верните си фенове, но и да сложат край на кариерата си.

Ето защо повечето от тях прибягват до операции и други разкрасителни процедури, за да запазят своята еластичност, кожа без бръчки и привлекателност. Един от методите на Мадона за създаване на този неин „идеален“ образ е използването на Photoshop.

В резултат на това външният вид на Кралицата на попа в социалните мрежи значително се различава от този в Instagram. Напоследък папараци са заснели звездата на летището да изглежда като баба. Скандалните снимки се превърнаха във вирусна практика.

„Какво не е наред с лицето ѝ?“, „Къде е онази красавица, която виждаме в Инстаграм?“, „Как да не видим това?“, „Невъзможно е да се гледа това без сълзи!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh