„Слуховете бяха верни!“ Съобщава се, че Шайло се мести при Брад Пит и всички говорят едно и също за нея

Сърцето на Джоли се разбива на хиляди парчета след решението на дъщеря ѝ! 💔😭На сайта 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ звездите от „Мистър и мисис Смит“ посрещнаха своята наследница! 😮😍 Изминали са години след развода на холивудската двойка и Шайло взема решение да живее с баща си! 🤫 За да разберете защо – вижте статията! 👇

Една от най-емблематичните холивудски звезди, както и най-красивата жена в света, напоследък се прочу с голямата новина, че наследницата ѝ иска да заживее с бившия ѝ съпруг Пит. Разводът им доведе до безброй изпитания и скандали, които оставиха завинаги отпечатък върху репутацията и на двете американски филмови звезди.

Минаха години от раздялата на една от най-легендарните двойки, а „трудната“ им дъщеря изяви желание да се премести при баща си, за голяма изненада на Джоли. Решението ѝ удари изключителната актриса точно като остър нож. Според достоверни източници Шайло ще живее с баща си в имението му в Лос Фелис, Калифорния.

За тези, които все още не са наясно, Шайло е сред онези деца на знаменитости, които все още не са решили за ориентацията си. Преди години тя се появи с дълга коса, деликатен грим и в женствена рокля. Сега обаче момичето се появява с подстрижка и в момчешки дрехи.

„Тя е строга и манипулираща майка. Винаги съм знаела това добре!“, „Шайло и Пит имат много общо помежду си. Нищо чудно, че тя е взела такова решение!“, „Те бяха една от най-емблематичните двойки. Колко жалко!“, „Тя нямаше да остави добро място…“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh