„Сърцето на Джоли е разбито!“ Решението на Шайло да живее с баща си остави холивудската актриса отчаяна

„Трудната“ дъщеря на Джоли навършва 1️⃣8️⃣ и вече не иска да живее с майка си! 😟🫢 Шайло напуска майка си и се премества при Пит, което удря актрисата като остър нож! 🤯🤐 Единственото, което може да направи, е да я остави да си отиде! 💔🤷‍♀️ За повече подробности – вижте статията! 👇

48-годишната актриса с тъга е осъзнала, че буквално е изгубила времето, енергията и усилията си по процеси и съдилища, опитвайки се да предпази децата си от Пит. Съкрушената звезда е споделила, че биологичната им дъщеря е решила да живее с баща си.

За никого вече не е тайна, че в момента Шайло е на път към себепознанието си. Тя често променя имиджа си от главата до петите и сега се появява с плешива глава и момчешки стил. Смята се, че Пит и Шайло споделят много повече общи неща, като по този начин тя ще се чувства по-комфортно с него.

„Не съм познавал по-сложна и манипулираща майка от Джоли!“, „Страхувам се, че това няма да свърши добре“, „Едва ли ще си отиде от добра майка…“, „Децата усещат всичко и не можеш да ги заблудиш с думи“, „Те бяха една от най-издръжливите двойки“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh