„Тя се опозори на улицата!“ Емили Ратайковски беше в центъра на вниманието на всички минувачи

„Тя съвсем е загубила скромността си!“ 😨Този път Емили реши да се изложи направо на улицата, като облече срамно горнище без сутиен😳🫣Огледайте горещите ѝ снимки на article⬇️⬇️⬇️

Известният модел Емили Ратайковски е известна с невероятния си стил и любовта си към модата. Не е изненадващо, че с всяка своя поява тя иска да изненада всички около себе си и този път не прави изключение. По всичко личи, че тя е безотговорна към различните отзиви на интернет потребителите.

Папараците наистина искат да я снимат всеки път на улицата и да видят как изглежда в ежедневието. Те се опитват да я забележат с Хари Стайлс, за да потвърдят съобщенията, че се срещат. Тя обаче е много предпазлива и все още не са я виждали заедно.

Емили носеше червен топ, който беше доста отворен и беше подкрепен от едно малко текстурирано цвете. Въпреки факта, че топът е много открит, той се смята за едно от най-модерните неща.

Този топ е много уникален и има много предимства, които се състоят в това, че помага за стройна фигура благодарение на вертикалните елементи. Топът се съчетава добре с дънки със средна височина, както и с други стилове.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh